- antivirus
         
     
  Er du sikret mod virus?

De fleste har et antivirus program på deres PC, men de færreste er klar over, at intet antivirus program er 100% sikkert.

Som hovedregel kan du regne med, at et godt antivirus program kan finde og fjerne ca. 70% af de angreb du kommer ud for.
De resterende ca. 30% er op til brugeren selv!
Hvad bør du gøre? - 3 gode råd til at undgå virus

1. Sørg for et ordentligt antivirus program. (De gratis programmer er ofte ikke meget mere værd end prisen)

2. Vær ekstra opmærksom når du er på Internettet og når du modtager e-mails. (Især mails med link)

3. Sørg for altid at have installeret de nyeste opdateringer til din maskine

 
 
De fleste maskiner er i mere eller mindre grad inficeret med "skadelige programmer", men det er ikke sikkert, at du har bemærket det. Mange skadelige programmer som f.eks. Trojanere, arbejder i baggrunden. De kan f.eks. "fange" dine tastetryk når du taster en adgangskode og sende disse videre til den der har lavet Trojaneren.

Hvad kan du selv se?
Er din maskine blevet langsom, er der meget aktivitet på din harddisk når der skulle være ro, kommer du til "forkerte" sider når du surfer på Internettet - ja så er du sikkert angrebet af virus.

 
 
Når skaden er sket

Holst Data Service tilbyder et sikkerhedscheck af din maskine hvor mindre virusangreb fjernes, virusbeskyttelse kontrolleres og vurderes, tilgængelige opdateringer installeres og din maskine optimeres.
Hvis der er større virusangreb, vil du få et tilbud på rensning og optimering af maskinen.

Holst Data Service anbefaler til både virksomheder og private, Norman Security Suite til beskyttelse mod angreb fra skadelige programmer.
Som autoriseret forhandler tilbyder vi dig gratis, professionel support på din Norman-licens.
Ring 74 58 48 38 og hør nærmere.
Norman Security Suite
 
         
Holst Data Service  •  Øsby Nedergade 16, Øsby  •  6100 Haderslev  •  Mob: 40186838  •  Tlf: +45 74584838  •  mail: service@holstdata.dk  •  CVR-nummer: 14075348