- web-hotel
         
     
  Få år efter DanDomain's start i 1999 begyndte Holst Data Service at tilbyde web-løsninger til vores kunder.

Et samarbejde med DanDomain har sat os i stand til at tilbyde professionelle løsninger på alle niveauer til vore kunder.

Dandomain skriver på deres hjemmeside:

DanDomain er en virksomhed, der er blevet formet af sine kunder

Da virksomhedens grundlæggere i 1999 tog de første forsigtige skridt i en kælder, var det stadig svært at forestille sig, hvordan internettet skulle brede sig ind i vores liv og vende op og ned på næsten alt.

Derfor blev det vores kunder og deres mange ideer om, hvad internettet kan bruges til, der kom til at afgøre, hvad DanDomain bidrager med. Vi er stolte af, at have hjulpet nogle af de mest visionære mennesker i Danmark, og vi gør alt hvad vi kan for hver dag at leve op til den tillid, der bliver vist os, når vi får lov at lægge it-faciliteter til deres projekter.
Vores målsætning er at gøre hele det tekniske setup, der skal til for at realisere et it-projekt, tilgængeligt - uanset om det er til en enkelt person eller en stor organisation.
Derfor har DanDomains produktsortiment gennem årene udviklet sig til at rumme meget mere end domæner og webhoteller.

Det er ikke nok for os, at teknikken fungerer upåklageligt – det skal også være let at være kunde hos DanDomain

Derfor har vi opbygget en virksomhed, hvor der er mennesker, der kan sætte sig ind i din situation og rådgive dig om, hvordan du bedst tilrettelægger dine it-løsninger. Der er mennesker, der kan hjælpe dig og svare på spørgsmål, når det ikke går, som du vil. Og der er selvfølgelig mennesker, der hele tiden arbejder på at give dig den bedste og mest driftsikre tekniske løsning.

Vi vil gerne have, at det du har sat dig for, lykkes.


Se DanDomains hjemmeside

Fakta om DanDomain:
56 medarbejdere
Mere end 67.000 kunder
Grundlagt i 1999
Gazellepris i 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009
 
         
Holst Data Service  •  Øsby Nedergade 16, Øsby  •  6100 Haderslev  •  Mob: 40186838  •  Tlf: +45 74584838  •  mail: service@holstdata.dk  •  CVR-nummer: 14075348